Don Diablo en Rick Koekoek zetten fietsen in Drenthe op de kaart

Geplaatst door Redactie op 27 mei 2015 om 14:02 in de categorie Bestemmingen

dondiabloDe wereldberoemde DJ Don Diablo uit Dalerveen lanceert vandaag de videoclip bij zijn nieuwste single Universe, met een hoofdrol voor een andere Drentse icoon, namelijk Rick Koekoek, de biketrail atleet uit Erica. Het decor van de videoclip is het Drentse landschap met o.a. het TT-circuit, het Drents Museum, schapen en Hunebedden. De videoclip komt voort uit de landelijke fietscampagne van Marketing Drenthe waarmee Drenthe als fietsprovincie op een andere manier voor het voetlicht wordt gebracht.Op initiatief van Marketing Drenthe zijn Don Diablo en Rick Koekoek met elkaar in contact gebracht om Drenthe als fietsprovincie onder de aandacht te brengen. Met de stunts van Rick en de muziek van Don Diablo is een promofilm opgenomen om het fietsen in Drenthe onder de aandacht te brengen.

Volgende week komt deze promofilm online als onderdeel van de landelijke campagne die deze week gestart is met de commercial met Ellen ten Damme op de commerciële zenders. De campagne richt zich enerzijds op het fietsen in Drenthe en anderzijds op de mooie evenementen in Drenthe.

Don Diablo en Rick Koekoek delen de passie voor de crossfiets. Ze hadden elkaar dan ook snel gevonden in het idee om samen tevens de videoclip te maken voor de nieuwste single van Don Diablo met Rick in de hoofdrol. In de clip worden Drentse iconen met elkaar verbonden. Het verhaal gaat over ambitie en passie. Een ambitie die aansluit bij de ambitie om Drenthe als fietsprovincie op de kaart te zetten.

Sharing is caring!

Comments are closed.