Disneyland Paris gaat swingend, dansend en zingend de lente in

Geplaatst door Redactie op 4 maart 2016 om 11:53 in de categorie Attracties

GoofyHet is niet nodig om te wachten op de officiële start van de lente om de batterij op de laden en te genieten van de kleurenpracht die zo herkenbaar is voor dit seizoen. Vanaf 5 maart swingt Disneyland Paris de lente in met Swing into Spring. Tot en met 29 mei 2016 kunnen gasten genieten van exclusieve events boordevol energie met shows en een voorjaarsparade.

Een gloednieuwe show

Nog tot en met 8 mei is een gloednieuwe show te zien in het Disneyland Park. ‘The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure’ is een muzikaal Disney avontuur met de kenmerken van een Broadway musical en brengt met de hulp van Disney helden en heldinnen een eerbetoon aan de natuur van het bos. Pocahontas en John Smith, Baloe en Koning Lowietje, Tarzan, Merida, Rapunzel en Flynn Rider komen om de beurt op het toneel en zingen de legendarische liedjes uit hun film.

De adembenemende decors veranderen mee met de verhalen en worden tot leven gebracht door de vrolijke wezens van het bos. Het publiek stapt daarbij telkens opnieuw in een nieuwe wereld, net alsof het iedere keer een pagina omdraait van een pop-up boek.

Minnie’s Little Spring Train in de kleuren van de Kolderkat

Minnie houdt er van om de gasten in Disneyland Paris te verwelkomen en een glimlach op hun gezicht te toveren. Samen met haar lentevriendjes stapt ze aan boord van ‘Minnie’s Little Spring Train’ in de lentefrisse kleuren van de Kolderkat rechtstreeks uit Alice in Wonderland.  Aan boord van de trein is Minnie omringd door bekende Disney konijnen, zoals het Witte Konijn uit Alice in Wonderland en Stampertje en Miss Bunny uit Bambi. Ook Katrien Duck, Clarabella Koe en Clarice van Knabbel en Babbel zijn van de partij. ‘Minnie’s Little Spring Train’ toert verschillende keren per dag van Main Street, U.S.A. naar het Kasteel van Doornroosje.

Goofy’s Garden Party

Dankzij het grote succes van vorig jaar maakt ‘Goofy’s Garden Party’ zijn comeback om het einde van de winter te vieren. Goofy is de perfecte gastheer van deze bijzondere tuin en geeft het swingende ritme aan. Topiaries (planten- en bloemendecoraties) komen op magische wijze tot leven en maken deel uit van een fleurige omgeving waar zwanen, betoverde fonteinen en vlinders de komst van de lente aankondigen. Samen met zijn fleurig uitgedoste vrienden Mickey, Minnie, Donald, Katrien, Pluto, Knabbel en Babbel, Pinokkio, Clarabella Koe en vele andere geliefde Disney figuren en zet Goofy meerdere keren per dag de bloemetjes buiten op Central Plaza voor het Kasteel van Doornroosje.

Verrassende Paaseieren

De lente is goed zichtbaar in Disneyland Paris met verrassende, levensgrote Paaseieren die in het Disneyland Park verspreid zijn. Gasten kunnen op zoektocht gaan en zullen in de Paaseieren hun geliefde Disney vrienden herkennen. Stel je Mickey, Minnie, Knabbel en Babbel, Donald en Katrien en vele andere Disney figuren voor als hilarische eivormige lekkernijen.

Tinkerbel viert flower power in het Disneyland Park

Speciaal voor het voorjaar wordt Central Plaza omgetoverd tot een kleurrijke tuin met betoverende planten- en bloemendecoraties (topiaries) in de vorm van de 101 Dalmatiërs, Simba en Nala uit The Lion King, de Aristokatten en Bambi en zijn vrienden. Dit jaar zal ook Tinkerbel deel uitmaken van de lente feesten en is zij als een sierlijk bloemenkunstwerk te bewonderen.

Ontmoet alle Disney figuren

De Disney figuren hebben zich in hun beste voorjaarskostuums gehesen om de magische lente momenten met iedereen te delen tijdens de geliefde fotomomenten. Donald is zo dol op de lente dat hij het hele seizoen graag het in middelpunt van de aandacht wil staan. Hij belooft om een glimlach op de gezichten van al zijn vrienden te zetten. Natuurliefhebbers en fans van de film Bambi kunnen genieten van een ontmoeting met Stampertje en Miss Bunny in een romantische en bloemrijke setting. En tot slot draagt mode-icoon Minnie haar meest verbluffende flower power outfit om te stralen in Main Street, U.S.A.

Geniet van het voorjaar in Disneyland Paris. Boek treinreis en accommodatie bij:

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.