Designfestival in New York

Geplaatst door Redactie op 3 maart 2015 om 16:31 in de categorie Beurzen en evenementen

Timelapse Sunset Skyline from WeehawkenDit voorjaar staat New York City voor de derde keer op rij volledig in het teken van design.  NYCxDESIGN, het jaarlijkse designfestival van New York City, vindt dit jaar plaats van vrijdag 8 tot dinsdag 19 mei en legt de nadruk op de diversiteit van het designaanbod in de stad en de invloed daarvan op de verschillende wijken. Designers van over de hele wereld zijn aanwezig en vele happenings en events vinden plaats in ’s werelds grootste design hoofdstad. 
Festival Highlights

Camperhuur Amerika

Design liefhebbers kunnen tijdens NYCxDESIGN in de hele stad genieten van een breed scala aan evenementen. Neem een kijkje in de design wereld en bezoek één van de tentoonstellingen, beurzen, lezingen, productlanceringen of openhuizen bij ateliers. Een hoogtepunt dit jaar is het openingsfeest georganiseerd door WantedDesign Brooklyn bij Industry City in Sunset Park, Brooklyn. En nieuw dit jaar; ICFF biedt deelnemende designers gratis expositieruimte aan in een poging om het internationale bereik van NYCxDESIGN te vergroten.

WTC.nl - World Ticket Center. vliegtickets New York

“We heten iedereen welkom om zowel de gevestigde als de opkomende design wereld van New York City te beleven tijdens het jaarlijkse city designfestival,” aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Design evenementen van wereldklasse, opmerkelijke tentoonstellingen en onze collectie aan design hotels, design wordt steeds belangrijker in de stadbeleving van onze bezoekers”.

Sharing is caring!

Comments are closed.