Shadow

De 10 beste Italiaanse Campings en Resorts met Aquapark van 2018

In de derde editie van de Certificaten van Excellentie van KoobCamp werd de titel Beste Camping-Resort met Aquapark 2018 behaald door Camping Piani di Clodia in Lazise (VR), één van de meest bekende toeristische plaatsen aan het Gardameer.

Aquapark©Koobcamp

De overwinning van Camping Piani di Clodia vormt een duidelijk bewijs dat Veneto een leidende rol speelt in het aanbod aan openlucht accommodaties met eigen waterpark. Voor het tweede jaar op rij heeft Veneto de winnaar in huis: in 2017 werd de prijs toegekend aan Camping Union Lido Park & Resort in Cavallino Treporti (VE). Wel zes campings in de top 10 bevinden zich eveneens in Veneto. Onder de 10 beste Campings en Resorts met Aquapark van 2018 bevinden zich ook accommodaties in Trentino-Alto Adige, Friuli Venezia Giulia, Piemonte en Emilia-Romagna.

De overwinning van Camping Piani di Clodia in Lazise (VR) vormt het eindresultaat van een zorgvuldige selectie door experts van het toeristische netwerk KoobCamp ,in samenwerking met TrustYou, een internationaal platform voor recensies van toeristen, één van de belangrijkste portalen in de branche. Al deze campings bieden verkoeling en vermaak en zijn daarom ideaal voor de zomervakantie.

De 10 beste Campings en Resorts met Aquapark van 2018 in willekeurige volgorde:

  • Camping Piani di Clodia in Lazise (VR), in Veneto – WINNAAR
  • Camping Spiaggia d’Oro in Lazise (VR), in Veneto
  • Camping Union Lido Park & Resort in Cavallino Treporti (VE), in Veneto
  • Camping Village Marina di Venezia in Cavallino-Treporti (VE), in Veneto
  • Residence Village in Cavallino-Treporti (VE), in Veneto
  • Villaggio Turistico Internazionale di San Michele in Tagliamento (VE), Veneto
  • Camping Vidor – Family & Wellness Resort in Pozza di Fassa (TN), in Trentino-Alto Adige
  • Camping Village Pino Mare in Lignano Sabbiadoro (UD), in Friuli-Venezia Giulia
  • Camping Village Isolino in Verbania (VB), in Piemonte
  • Camping Village Spiaggia e Mare in Comacchio (FE), in Emilia Romagna

De prijs Aquapark 2018 werd uitgereikt na de Certificaten van KoobCamp voor de categorieën Familie, Diervriendelijk, Glamping, Sport, Wellness, Kunststad, Campers en Unusual Accommodations en gaat vooraf aan de categorieën Restaurant, Wifi en Toegankelijk.

De Certificaten van Excellentie van KoobCamp zijn een beloning voor de inspanningen van de faciliteiten om tegemoet te komen aan de behoeften van toeristen en een hulpmiddel voor campinggasten om hun vakantie beter te kunnen plannen. U kunt de certificaten bekijken op het portal Campeggi.com.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!