Culinair genieten op Eet- en Drinkfestijn Lekker Marken

Geplaatst door Redactie op 9 september 2014 om 10:31 in de categorie Beurzen en evenementen

Lekker MarkenMarken is dé plek voor een ontspannen uitstapje, waar cultuur en gastronomie  elkaar op elke straathoek ontmoeten. Diverse horecagelegenheden op het voormalige eiland hebben daarom de handen ineengeslagen en laten bezoekers op 28 september vanaf 13.00 uur ervaren hoe leuk en lekker het hedendaagse Marken is, tijdens de eerste editie van Lekker Marken.

Dat gebeurt onder meer tijdens een mooie en boeiende culinaire rondwandeling, waarbij de gasten genieten van een gastronomische proeverij met drankjes èn gelijk de echte verhalen en historie van Marken leren kennen. De gids neemt u mee door de oude buurten en haven van Marken. Onderweg stopt de gids op de verschillende locaties voor een culinaire break. Bij de vijf eetgelegenheden genieten de gasten van een gerechtje, dat met een bijpassend drankje wordt geserveerd.

Bij het museum ontvangen de deelnemers een heerlijk glas bubbels. Ter afsluiting van de gastronomische proeverij, serveert De Flying Sailer een pittig juttertje met boerenworst.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.