Cruisemaatschappij gooit eenpersoonstoeslag overboord

Geplaatst door Redactie op 23 augustus 2016 om 14:24 in de categorie Accommodaties

rp_costaschip-200x150.jpgAlleen op vakantie gaan is niet altijd even fijn. Tot de nadelen behoren het mogelijke gebrek aan aanspraak en de eenpersoonstoeslag voor kamers. Alleen op een cruisevakantie gaan heeft die nadelen veel minder, zeker nu Costa Cruises voor meer dan dertig verre cruisevkanties de eenpersoons toeslag over boord gooit.

Drie singlevriendelijke cruises

Met het cruiseschip de Costa Fascinosa maak je een 17-daagse reis vanuit het Italiaanse Savona, via Barcelona, Casablanca, Tenerife om daarna in 6 dagen de grote oversteek te maken naar Brazilië. Via Recife, Maceio en Salvador de Bahia kom je uit in la Cidade Maravilhosa, Rio de Janeiro. Een zonnige cruisereis langs fraaie Europese bestemmingen en als kers op de taart: Unesco-werelderfgoed, capoeira, caipirinha cocktails en de Copacobana.

Cruises voor singles naar de Malediven, Sri Lanka en de Laccadiven

Een paradijselijke en intrigerende 8-daagse vakantie die start met twee dagen in Male op de Malediven en vervolgens Colombo, de kleurrijke en kosmopolitische hoofdstad van Sri Lanka. Op dag 6 meert het cruiseschip aan bij de Indiase steden Mormugao met z’n fijne zandstranden en Mumbai voor een trip langs Bollywood, cricket en het strand van Chowpatty.

Europese steden en de Malediven

Twintig dagen lang cruisen langs mooie Europese steden Rome, Messina, Argostoli en Heraklion. Vervolgens zet het cruiseschip koers naar de Rode Zee waarna het aanmeert in Eilat in Israël, Aqaba in Jordanië en Salalah in Oman. Na het doorkruisen van de Indische Oceaan eindigt het cruiseavontuur voor twee dagen paradijs in Male, de majestueuze hoofdstad van de Malediven.

De single-vriendelijke reizen hebben allen afvaarten in november en december 2016. Let bij het boeken van een single-cruise er altijd op dat de eenpersoonstoeslag voor alle hutten geschrapt is. Kijk voor aanbiedingen bij Zeetours
Cruisetravel.

Cruisemaatschappij gooit eenpersoonstoeslag overboord
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.