Crowne Plaza Hotels & Resorts onthult nieuwe generatie kamers voor zakenreiziger

Geplaatst door Redactie op 28 oktober 2014 om 11:00 in de categorie Accommodaties

Crowne Plaza Hotels & ResortsCrowne Plaza Hotels & Resorts, onderdeel van InterContinental Hotels Group, onthult een nieuwe generatie hotelkamer. Het vernieuwende ontwerp met onder meer een schuin bed, speelt in op de veranderende behoeften van de zakelijke reiziger.

De afgelopen twee jaar werkte Crowne Plaza Hotels & Resorts samen met toonaangevende ontwerpers Future Agenda en Pearson Lloyd. De nieuwe hotelkamer zorgt ervoor dat gasten zich vrij tussen de drie belangrijke gebieden kunnen verplaatsen – een cocon bed, een flexibel ‘hoekje’ en een gestroomlijnde werkruimte. Het schuine bed heeft een gewatteerde, gebogen hoofdbord dat, samen met geïsoleerde wandpanelen aan elke kant van de kamer, het geluidsniveau verbetert en helpt bij een betere slaap. Het innovatieve ‘hoekje’ biedt een multifunctionele en comfortabele ruimte om informele bijeenkomsten te houden. Er is een verdubbeling aan plek om je af te zonderen en te ontspannen. De speciale, multifunctionele werkruimte biedt stopcontacten en regelbare verlichting.

De nieuwe kamer zal in 2015 in Amerika gelanceerd worden in het Crowne Plaza Atlanta Midtown en in andere voorlopers. opnieuw gelanceerd in juli 2013, en biedt verbeterde voordelen voor leden, zoals gratis internet in alle hotels wereldwijd.

Check voor je boekt eerst even de hotelbeoordelingen.

Sharing is caring!

Comments are closed.