Crème de la crème van campings in Nederland gaan samenwerken

Geplaatst door Redactie op 14 januari 2016 om 14:24 in de categorie Accommodaties

Op de Vakantiebeurs in Utrecht is een nieuw, uniek samenwerkingsverband gepresenteerd van een aantal Topcampings in Nederland.

Holland Topcamping

Lakeview Lodge op een Holland Topcamping

Holland Topcampings is een samenwerkingsverband van acht unieke 5-sterren campings, op de mooiste plekjes in Nederland. Die mooie plekjes zijn allemaal te zien tijdens de uitzendingen van Kampeer TV vanaf zondag 13 maart tot en met zondag 3 april tussen 17.00 en 17.30 bij RTL 4 (herhaling op zaterdag om 11.00 uur).

Het samenwerkingsverband Holland Topcampings is gestart om gezamenlijk promotionele activiteiten uit te voeren in binnen- en buitenland. In het bijzonder via kanalen en media die voor een individueel kampeerbedrijf moeilijk te bereiken zijn.
Holland Topcampings gaat met de Tv-uitzendingen voortvarend van start. De kwaliteitscampings (allen BestCamping 2016 – ANWB/ADAC) zullen het komende jaar naast de Tv-uitzendingen ook online en in diverse tijdschriften veel van zich laten horen.

Wat is Holland Topcampings?

Holland Topcampings biedt je garantie op een topvakantie, alle campings hebben minimaal 5 sterren, een uitgebreid recreatieprogramma en luxe verhuuraccommodaties. Beleef het kamperen op topniveau!
Deelnemende campings:
-Strandpark de Zeeuwse Kust
-Recreatiepark TerSpegelt
-Camping de Schatberg
-Marveld Recreatie
-Camping Julianahoeve
-Vakantiepark de Twee Bruggen
-Recreatiepark de Leistert
-Camping de Beerze Bulten

Bekijk de video van de Holland Topcampings

Crème de la crème van campings in Nederland gaan samenwerken
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.