Shadow

Costa verdubbelt aantal cruises in Indische Oceaan

Costa Cruises Neo RomanticaCosta Cruises breidt het aantal cruises in de Indische Oceaan naar Mauritius, Seychellen, Madagascar en Réunion fors uit: een verdubbeling van het aantal cruises met ingang van winter 2016-17. Cruises in dit vaargebied worden al sinds 2006 exclusief door Costa aangeboden.

De cruise duurt 14 dagen en wordt uitgevoerd door de Costa neoRomantica. Dit schip is een van de drie Costa neoCollection schepen, beter bekend als het ‘slow cruise’ concept van Costa. Een van de belangrijkste kenmerken van dit concept zijn de langere stops op de bestemmingen.

Cruise met tijd voor verkenning

De cruise vertrekt vanuit Mauritius en gaat dan naar de Seychellen, waar het schip twee dagen en twee nachten blijft, zodat er alle tijd is deze prachtige eilanden goed te verkennen. De cruise staat verder in het teken van het ontdekken van droomstranden en de bijzondere landschappen van Madagascar, met stops in Nosy Be, Diego Suarez en Tamatave. De volgende stop, een dag en een nacht, is in Réunion waar de focus ligt op de ruige en ongerepte natuur. Na Réunion wordt teruggevaren naar Mauritius waar het schip nog een volle dag en nacht blijft liggen waardoor alle tijd is om de cultuur en bezienswaardigheden van dit eiland te verkennen.

Lees de cruisetips op decruisegids.nl

“We zijn de enige maatschappij met vaste cruiseschema’s naar deze unieke eilanden in de Indische  Oceaan, zegt Norbert Stiekema, Executive Vice President Sales & Marketing van Costa Cruises – “Dankzij deze samenwerkingsovereenkomst met de lokale autoriteiten zal ons aanbod naar deze bestemmingen blijven groeien en gedurende winter 2016-17 rekenen we op 15.000 gasten, waarvan de meeste uit Europa, op een cruise naar deze eilanden.

Op 12 december 2015, het eerste vertrek van de Costa neoRomantica Indische Oceaan cruise aankomende winter, zullen alle ministers van de deelnemende ‘Vanilla Islands’ aan boord zijn om met Norbert Stiekema te werken aan een verdere ontwikkeling van de samenwerking voor de toekomst.

Boek een ‘slow cruise’ van Costa Cruises bij CruiseReizen.nl

 

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!