Shadow

Corendon, Landal en Solmar grote winnaars bij Zoover Awards

Landal hondvriendelijke bungalowsDe reisorganisaties Landal vakantieparken, Corendon en Solmar zijn donderdagmiddag royaal in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Zoover Awards voor touroperators. Ze mochten ieder drie awards mee naar huis nemen.

Stip Reizen ging na de uitreiking in het restaurant van De Telegraaf in Amsterdam naar huis met twee awards net als VakantieXperts, Effeweg.nl en 333TRAVEL. Autoverhuurder Sixt werd in 2014 de meest gewaardeerde organisatie met een gemiddelde waardering van 9,53. Dat is de hoogste waardering van alle genomineerden. Dinsdag 22 april werden de Zoover Awards 2014 uitgereikt voor accommodaties.

Awards social travel

Het toch al enorme aantal categorieën (27 in totaal) was dit jaar uitgebreid met een nieuwe:Airbnb en Meet & Seat van KLM winnen in de nieuwe categorie Social Travel de prijzen. CenterParcs wint voor de eerste keer een award en is verkozen tot beste aanbieder Vakantieparken. Ook Roan, Skyscanner, Personal Touch Travel, Emirates, Voigt Travel, NH Hotel Group en Aruba winnen voor de eerste keer een Award.

Awards vakantielanden

Bij de vakantielanden is Curaçao verkozen tot populairste vakantieland buiten de EU. In dezelfde categorie wint Aruba de prijs voor beste. Binnen Europa gaan Spanje en Portugal naar huis met de Awards. Oostenrijk en Noorwegen winnen in de categorie Autovakantieland.

Voor de verkiezing hebben 175.000 consumenten hun stem uitgebracht.

Sharing is caring!