Channel Cruises Holland neemt activiteiten Eurosail over

Geplaatst door Redactie op 11 januari 2017 om 16:07 in de categorie Algemeen nieuws

Alle activiteiten van Eurosail zijn per 1 januari 2017 overgenomen door Channel Cruises Holland BV (CCH). Jossie Verkerk, grondlegster van Eurosail, treedt toe tot het managementteam van CCH en Boat Bike Tours (BBT). Zij blijft het gezicht van Eurosail, dat als zelfstandig merk blijft bestaan.

Strategische en operationele versterking

Eurosail is een boekingskantoor voor een aantal premium schepen in de motorchartervaart: Allure, Fiep, Fleur en Iris. De schepen varen op Nederlandse en internationale vaarwegen en de klanten zijn voornamelijk overzees. Het doel van de samenwerking is de strategische en operationele versterking van zowel Eurosail als CCH. De backoffice-activiteiten worden uitgevoerd door het team van CCH in Monnickendam.

Veel blijft hetzelfde

Voor de klanten van Eurosail verandert er niets. Ook de eigenaren van de Eurosail-schepen zullen in het eerste jaar weinig veranderingen merken. Vanaf seizoen 2018 zullen ze geleidelijk ingroeien in het model van CCH en Boat Bike Tours. Met betrokken scheepseigenaren en schippers zijn hierover reeds afspraken gemaakt.

Natuurlijke stap

Jossie Verkerk: “Eigenlijk werken we al vele jaren samen, mijn eerste schip werd in de eerste jaren door Jan Timmermans van CCH verhuurd. Deze nieuwe stap voelt voor mij heel natuurlijk en ik heb er enorm veel zin in. Fijn dat de backoffice werkzaamheden door het team in Monnickendam worden gedaan. Zo kan ik me meer richten op sales en marketing van de Eurosail-schepen en op het gebied van kwaliteitsverbetering van het fiets-vaarproduct van Boat Bike Tours. Ook het feit dat Eurosail nu niet meer helemaal van mij afhankelijk is, voelt heel prettig.”

Ervaring en kwaliteit

Jan Timmermans, directeur van CCH/BBT: “Heel leuk dat Jossie weer terug is! Ik kijk enorm uit naar deze samenwerking, die past bij de enorme groei die BBT en CCH doormaken. Dit vraagt om verdere professionalisering van het bedrijf en met Jossie komt er een berg ervaring binnen, met name in het premium-segment.” Eigenaar van CCH/BBT, Laurens Winkel: “Eurosail is een merk waar we trots op zijn. Het merk staat voor kwaliteit in alle opzichten en sluit aan bij de strategie die wij voor ogen hebben voor de verdere groei van ons bedrijf.”

Over BBT

Channel Cruises Holland werd in 1977 opgericht. Vanaf halverwege de jaren ’90 maakte CCH een grote groei door dankzij de ontwikkeling van fiets-vaarvakanties. Dit bleek een absoluut succes en intussen heeft CCH met ruim 8.000 gasten per jaar een leidende positie in deze (internationale) markt verworven. De fiets-vaarvakanties op de consumentenmarkt worden onder de merknaam Boat Bike Tours aangeboden.

Channel Cruises Holland neemt activiteiten Eurosail over
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.