Center Parcs Park Bostalsee viert eerste verjaardag

Geplaatst door Redactie op 9 juli 2014 om 11:42 in de categorie Accommodaties

centerparcsNa een bouwperiode van ruim twee jaar, reisden de eerste gasten een jaar geleden af naar het Duitse Saarland waar Center Parcs haar nieuwste park aan het prachtige Bostalmeer opende: Park Bostalsee. Het 20e park van de vakantieaanbieder vierde vorige week haar eerste verjaardag. Met een gemiddelde bezetting van 69% heeft het park een bijzonder mooi jaar achter de rug. Tevens kwamen meer dan 50.000 gasten uit de streek een dagje naar de Aqua Mundo, het subtropisch zwemparadijs van Park Bostalsee. Het park noteert tot en met september 2014 een bezettingsgraad van 90% en alles duidt erop dat deze trend zal aanhouden.

“Met veel plezier doen wij ons uiterste best om aan alle wensen van onze gasten tegemoet te komen en zijn erg blij met het feit dat Park Bostalsee vanaf dag één zoveel vakantiegangers trekt. Onze klantgerichte aanpak, de prachtige locatie aan het meer en de grote hoeveelheid aan in- en outdoor activiteiten trekt bovendien talrijke daggasten”, verklaart Esther Puma, General Manager van Center Parcs Park Bostalsee. “Het personeelsteam dat we hebben samengesteld – en dat overwegend uit de directe omgeving komt – is in alle opzichten uitstekend en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast behoren we tot de meest belangrijke werkgevers in de omgeving, wat vanaf het begin ook één van onze doelstellingen was.”

Op het park zijn 500 luxe cottages gebouwd, verdeeld over drie categorieën: Comfort, Premium en VIP. Uiteraard is in het park alles aanwezig wat Center Parcs uniek maakt: de Aqua Mundo ¬– het subtropisch zwemparadijs met glijbanen, golfslagbad, draaikolken en een indoor waterspeeltuin – en de Market Dome, het overdekte tropische centrum met een supermarkt, restaurants en activiteiten voor de hele familie. Tijdens het eerste jaar kwam daar direct een reeks nieuwe in- en outdoor activiteiten bij. Zo werd een klimbos met apart parcours voor kinderen geopend, is er een lasergame arena voor actieliefhebbers en kan men voor ontspanning terecht in het wellnesscentrum, waar cosmetische behandelingen en massages op het programma staan.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.