Center Parcs De Vossemeren opent waterskibaan

Geplaatst door Redactie op 12 juni 2014 om 15:22 in de categorie Attracties

Centerparcs De Vossemeren waterskibaanNa de opening in 2012 van de spectaculaire megawaterglijbaan Monkey Splash in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, werd deze week een kabelwaterskibaan in Center Parcs De Vossemeren geopend.

Center Parcs De Vossemeren in het Belgische Lommel is al sinds 1987 een begrip in de recreatieve sector, niet alleen in België, maar ook over de grens in Nederland. Bij Center Parcs zijn cottages, natuur en water onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om de ervaringen van de gasten continu te verbeteren, blijft Center Parcs investeren in de parken.

Waterswkien in  Center Parcs De Vossemeren

Sinds vele jaren staat het Surf & Fun Center in De Vossemeren garant voor plezier bij watersporters: windsurfen, banana rides, tube rides, kanoverhuur en nog veel meer. Op kleine schaal werd ook al waterskiën en wakeboarden aangeboden – achter een boot. Na een succesvolle introductie van de waterskibaan in Center Parcs De Kempervennen kunnen gasten zich vanaf nu, ongeacht niveau en leeftijd, eveneens in België aan een heuse kabelwaterskibaan wagen. Ook zullen stand-up paddling en flyboarden aan de activiteiten worden toegevoegd.

Center Parcs De Vossemeren de ideale bestemming voor waterratten

Niet alleen park De Vossemeren biedt vertier op en in het water. Alle 20 Center Parcs parken beschikken over een breed aanbod aan wateractiviteiten: van snorkelen in De Kempervennen tot waterfietsen in Park Bostalsee en van zeilen in De Eemhof tot kanoën in Les Trois Forêts.
Centerparcs De Vossemeren in Belgische Limburg is een van de twee parken van Centerparcs in Belgie. Het andere park, Erperheide, ligt bij Hasselt. Vergelijk de vakantieparken van Center Parcs Belgie met die van Sunparks.

Sharing is caring!

Comments are closed.