Cape Experience op Vakantiebeurs

Geplaatst door Redactie op 8 januari 2014 om 15:18 in de categorie Algemeen nieuws

things_to_do_townshipDe Oost Kaap zal dit jaar opvallend aanwezig zijn op de Vakantiebeurs met Cape Experience  in hal 2, stand F056. Een unieke samenstelling van verschillende exposanten uit de Eastern Cape zullen gezamenlijk deze bijzondere provincie in Zuid-Afrika vertegenwoordigen. Op de vakdag, dinsdag 14 januari, zal om 15.15 uur de prijswinnaar bekend worden gemaakt van de studiereis naar de Oost Kaap.
Krachten bundelen
De Eastern Cape is populair. Om de diversiteit en de mogelijkheden nog beter te laten zien aan het grote publiek, heeft Eastern Cape Parks & Tourism Agency  (ECPTA) ervoor gekozen om de krachten te bundelen en dit jaar verschillende producten de kans gegeven zich te profileren voor het Nederlandse publiek. Zo zullen Buffalo City Tourism, Cape Hotels, Mosselbay Tourism, Your Travel Companion, Smiley Face Tours, Linker Africa Tours, Buffelsdrift Game Reserve, Tsitsikamma Inn, St Francis Resort, Eight Bells samen met ECPTA op de stand aanwezig onder de noemer Cape Experience in hal 2, stand FO56.

Bekendmaking prijswinnaar studiereis
Op dinsdag 14 januari zal om 15:15 uur de prijswinnaar bekend worden gemaakt van de studiereis naar de Eastern Cape in de stand van Cape Experien. ECPTA en South African Airways organiseren een studiereis naar de Eastern Cape. Door het maken van een online training maakten deelnemers kans op deze studiereis. Tijdens de reis maken deelnemers kennis met het gebied Karoo Heartland in het hart van de Eastern Cape. Deze regio biedt een breed scala aan activiteiten, zoals flyfishing en lange wandelingen door de ongerepte natuur. Kortom, de Eastern Cape biedt aan elk wat wils! De studiereis vindt plaats van 13 t/m 25 maart 2014.

Sharing is caring!

Comments are closed.