Camperplaatsen in Noord-Holland Noord op de kaart gezet

Geplaatst door Redactie op 12 augustus 2014 om 12:38 in de categorie Accommodaties, Camperreizen

camperplaatsen in Noord-HollandDiverse toeristische partijen in Noord-Holland Noord hebben samen een camper kaartontwikkeld om de regio Noord-Holland Noord voor camperaars op de kaart te zetten. De kaart biedt een overzicht aan camperplaatsen en toeristische hoogtepunten en is naar eigen zeggen een primeur in Nederland.
Er zijn de afgelopen jaren veel camperplaatsen in Noord-Holland bijgekomen. Om duidelijk inzicht te geven in deze camperplaatsen en bezienswaardigheden in de nabije omgeving zijn een overzichtelijke kaart en nieuwe website gelanceerd. Zowel de kaart als de website zijn in het Nederlands en Engels. Voor de promotie van de regio onder camperaars is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), de grootste kampeerautoclub van Europa.

Camperplaatsen in Noord-Holland

De compacte camperkaart is gratis te downloaden op de website www.nhvoorcampers.nl en tevens verkrijgbaar bij de VVV’s van Top van Holland en Hart van Noord-Holland. Op de camperkaart staan maar liefst 57 mogelijkheden om met de camper te overnachten en Noord-Holland te ontdekken.

Camperplaatsen in Noord-Holland Noord op de kaart gezet
3.7 (73.33%) 6 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.