blowUP media Benelux, Getaway Travel & Justdiggit lanceren duurzame giant posters

Geplaatst door Redactie op 22 september 2016 om 17:12 in de categorie Algemeen nieuws

justdiggitblowUP media Benelux lanceert in samenwerking met Justdiggit en Getaway Travel ECHO, het 100% recyclebare materiaal voor giant posters. Gedurende één week zal een inspirerende Justdiggit-campagne, die op de allereerste ECHO blowUP is gedrukt, de aandacht van een brede doelgroep trekken op de drukbezochte hotspot Gerard Douplein in Amsterdam.

Justdiggit gesteund door de reiswereld

Het indrukwekkende driezijdige kunstwerk op het Gerard Douplein visualiseert de missie van Justdiggit en moedigt het publiek actief aan om de Justdiggit-beweging te steunen. Het kunstwerk is tot stand gekomen in samenwerking met Getaway Travel, ook een donateur van Justdiggit. Getaway Travel is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve reiswebsites, zoals Afrika.nl, Amerika.nl en Australie.nl. Getaway Travel stimuleert reizigers om hun ervaringen, verhalen en foto’s te delen onder de noemer “Jouw verre reis is meer waard dan je denkt!”. Voor elke reiservaring die een reiziger via GetawayTravel.nl deelt, doneert de organisatie aan het goede doel Justdiggit. ‘We willen op een leuke en zinvolle manier iets teruggeven aan de planeet en voelen ons vereerd dat we onze steun kunnen geven aan de eerste recyclebare poster in Nederland!’, aldus Frank Klein, oprichter van Getaway Travel.

Aarde afkoelen

Justdiggit is de stichting die streeft naar het herstel van hele ecosystemen door het ondergronds brengen van regenwater en gebruik te maken van agrobosbouw en klimaatbestendige landbouw. Door het terugbrengen van de vegetatie, koelt de planeet af, want hoe groener de aarde, hoe koeler de planeet. Daarnaast ontwikkelt Justdiggit positieve, internationale campagnes en educatieprogramma’s om een hele generatie te inspireren en activeren om klimaatverandering tegen te gaan. blowUP media en Getaway Travel ondersteunen het Justdiggit-initiatief. Hiermee krijgt Justdiggit de kans om maximale aandacht te genereren door haar campagne op de allereerste giant poster van ECHO te presenteren. ‘Toen we over ECHO hoorden, werden we heel erg enthousiast. Dit is het begin van iets groters en we zijn dan ook trots dat we de kans krijgen om dit als eerste aan de wereld te kunnen laten zien!’, aldus Wessel van Eeden, Marketing Director van Justdiggit.

Samen verantwoordelijkheid nemen

Partnerschappen creëren maatschappelijk effect, leiden tot betere prestaties en voegen duurzame waarde toe. Ernst Vos, CCO van blowUP media: ‘Justdiggit is een organisatie waarmee ik me echt verbonden voel, vanwege haar positieve en hoopgevende inzichten ten aanzien van klimaatverandering. We zijn dan ook enorm trots om de toekomst van OOH samen met zulke inspirerende partners te kunnen lanceren. Samen benutten we onze positieve bijdrage tot het uiterste!’

Sharing is caring!

Comments are closed.