Belvilla verdubbelt aanbod op Mallorca

Geplaatst door Redactie op 26 mei 2014 om 13:30 in de categorie Accommodaties

mallorcabelvillaBelvilla verdubbelt het aanbod op het Spaanse eiland Mallorca naar bijna negentig vakantiehuizen. Deze toename komt voort uit de groeiende internationale behoefte aan vakantiehuizen op het grootste eiland van de Balearen. Vooral Nederlandse (49 procent) en Duitse (32 procent) vakantiegangers boeken een vakantiehuis op Mallorca.

Focus op het authentieke noorden en binnenland

Belvilla richt zich qua aanbod op het authentieke noorden en binnenland van Mallorca. Dit gedeelte van het eiland kenmerkt zich door pittoreske (vissers)dorpjes, mooie natuur en prachtige baaien met kristalhelder zeewater plus heerlijke zandstranden. Waar je in de drukke hoofdstad Palma de Mallorca vooral hoogbouw aantreft, zie je in het noorden en het binnenland juist veel laagbouw. De vakantiehuizen zijn dan ook grotendeels vrijstaand, zoals villa’s, landhuizen en boerderijen, waarvan de meeste beschikken over een zwembad en wifi. De vakantiehuizenaanbieder richt zich met dit aanbod op gezinnen en kleine groepen, zoals een reisgezelschap van drie generaties of meerdere samen reizende gezinnen. De vakantiehuizen op Mallorca hebben over het algemeen een prettig comfortniveau van drie à vier sterren.

Voldoende beschikbaarheid voor de zomer

Belvilla verwacht de komende tijd het aanbod verder uit te breiden. De eerste stap is gezet met vakantiehuizen die voor aanstaande zomer nog voldoende beschikbaarheid bieden. Meerdere low cost airlines vliegen op Mallorca, wat het eiland vanaf diverse luchthavens een goede en betaalbare bereikbaarheid geeft. Belvilla biedt ook vakantiehuizen aan op andere eilanden van de Balearen, vooral op het populaire Ibiza met tachtig vakantiehuizen.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.