Shadow

Belvilla beloont 77 prijswinnaars in Europa

Belvilla vakantiehuis

Vakantiehuizenexpert Belvilla heeft uit ruim 22.000 vakantiehuizen 77 Europese toppers uit tien landen beloond met een Belvilla Award 2016.. Deze prijzen zijn voor de zevende keer op rij uitgereikt. De winnaars weten dat hun gasten veel meer zoeken dan een bed om te slapen. De huidige vakantieganger wenst een totaalbeleving, die praktische elementen ver overstijgt.

Persoonlijke invulling maakt het verschil

Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla, licht  de achtergrond van de Belvilla Awards verder toe: “Vele ogenschijnlijk kleine details spelen een belangrijke rol bij de vakantiebeleving. Dat begint bij de zoektocht naar het ideale vakantiehuis, gaat verder bij het boeken en vindt zijn moment van de waarheid bij aankomst. Worden de verwachtingen overtroffen en biedt het vakantiehuis alle ingrediënten voor een onvergetelijke verblijf? Praktische elementen zijn belangrijk, maar de persoonlijke invulling maakt het verschil. ”

Alle vakantiehuizen zijn beoordeeld op de gastervaringen, de huispresentatie, de populariteit van het vakantiehuis en het aantal gastbeoordelingen. Naast de bestaande Beste Belvilla Awards en de Rising Stars zijn dit jaar twee awards toegevoegd: de Beste Host Award en de Beste Vakantieparken Award. In Nederland zijn tien awards uitgereikt. De vakantiehuizen van de hoofdprijswinnaars staan in Zuid-Holland, Overijssel, Zeeland en Noord-Holland.

Beste vakantiehuis van Nederland

De prijs voor de Beste Belvilla van Nederland gaat naar vakantiehuis Lac du Sud in Goedereede. Leuk weetje: met een voorgevel van nog geen drie meter is dit het smalste vakantiehuis dat Belvilla verhuurt.

Rising Star van Nederland

De beste Nederlandse nieuwkomer is Erve Zuna. Sinds februari 2016 is dit achterhuis van een Rijksmonumentale boerderij in Overijssel te huur als vakantiehuis.

Beste Hosts van Nederland

Gastvrijheid speelt een cruciale rol in de vakantiebeleving. De gastheer en -vrouw van het statige Huize Brandenburg in Vlissingen mogen zich de beste hosts van Nederland noemen.

Beste vakantiepark van Nederland

Een verblijf op een vakantiepark is anders dan een weekend of weekje in een individueel vakantiehuis. Zo zit je op een vakantiepark tussen andere vakantiegangers en zijn er ook vaak aanvullende faciliteiten aanwezig, zoals een restaurant.  Dat verdient een eigen award. Het beste vakantiepark van Nederland vind je in Bloemendaal, op loopafstand van het strand. De Sea Lodges Bloemendaal

Oostenrijkse award met Nederlands tintje

Ook in Oostenrijk doen de Nederlanders het goed. De eerste Beste Host Award voor Oostenrijk is namelijk uitgereikt aan de Nederlandse eigenaren Ron en Caroline Kapteyn van de gerestaureerde boerderij Gatternighof.  Ron is gecertificeerd Nationaalpark-Ranger en Caroline is wandelgids. Met hun regiokennis leidden zij al vele gasten rond in Nationaalpark Hohe Tauern. Wandelaars, wintersporters en natuurliefhebbers halen hier hun hart op.

Andere aanbieders van vakantiehuizen en huizen op vakantieparken:

CenterParcs

ChaletsPlus

Landal GreenParcs

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!