BCD Travel verkozen tot ‘Travel Management Company of the Year’

Geplaatst door Redactie op 12 september 2016 om 15:09 in de categorie Reisorganisaties

BCD Travel is tijdens de Business Travel & Mobility Conference verkozen tot ‘Travel Management Company of the Year’. De prijs werd vanmiddag uitgereikt in het Sheraton Hotel Schiphol door uitgeverij Reismedia en netwerkorganisatie Glomex, organisatoren van de award voor beste zakenreisorganisatie in Nederland.
BCD Travel Management Company of the YearEen professionele vakjury, bestaande uit Amsterdam Airport Schiphol, KLM, British Airways, ANVR en de Europeesche verzekeringen koos uit totaal zes genomineerde zakenreisorganisaties BCD Travel uit als winnaar.

Flexibiliteit en innovatieve mindset

“Het is een eer deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Onze sector is voortdurend aan het veranderen, en we doen er alles aan om onze flexibiliteit en innovatieve mindset te behouden. Een sterke samenwerking met onze klanten en goed contact met onze reizigers staan hierbij centraal. Deze erkenning door zowel klanten als spelers uit de reissector bevestigt dat onze ambities de juiste zijn”, zegt Diederik Banken, Vice President Commercial Benelux bij BCD Travel.

BCD Travel viel al vaker in de prijzen als beste TMC, waaronder verschillende keren tijdens de ‘Travel Magazine Awards’ in België en Luxemburg en tijdens de toeristische beurs IFTM Top Resa in Parijs. In de Verenigde Staten hebben de lezers van The Beat BCD Travel al drie keer op rij verkozen tot ‘Most Admired Travel Management Company’.

De Business Travel & Mobility Conference werd georganiseerd door uitgeverij Reismedia en netwerk-organisatie Glomex. De conference is een één dag durend netwerk- en kennisevenement, bedoeld om zakenreizigers kennis te laten opdoen en betrokkenen uit de zakenreis- en zakelijke mobiliteitsindustrie te ontmoeten.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.