BCD Travel lanceert e-magazine Move On

Geplaatst door Redactie op 10 maart 2016 om 11:33 in de categorie Algemeen nieuws

BCD Travel Move OnHet is als zakenreiziger niet eenvoudig om voortdurend op de hoogte te blijven van alle veranderingen op gebied van reizen. BCD Travel lanceert daarom het e-magazine Move On voor mensen die vaak op zakenreis gaan of regelmatig zakenreizen boeken voor hun collega’s. Het magazine voor de Benelux verschijnt acht keer per jaar in het Engels en het Nederlands.
Met het nieuwe online magazine wil BCD het leven van zakenreizigers en travelbookers makkelijker maken, door hen in een paar minuten op de hoogte te brengen van praktische tips en tools, nieuwe gadgets en ervaringen van andere zakenreizigers. Het e-magazine is overal en altijd toegankelijk via smartphone, tablet of desktop.

Op de startpagina wordt steeds een actueel thema in de kijker gezet. Daarna volgen er vier rubrieken. In de eerste rubriek vertellen een zakenreiziger en travelbooker over hun ervaringen met het thema en hoe ze daarmee omgaan. Dan volgt er een rubriek met praktische tips en gadgets gerelateerd aan het centrale thema. Verder staat er een zakenreisstad in de schijnwerpers met handige informatie voor zakenreizigers. Tot slot is er een rubriek met een poll, enquête, game of ranking.

“Met dit nieuwe magazine willen we zowel zakenreizigers als travelbookers bereiken. Zij vormen immers een belangrijk deel van onze doelgroep,” zegt Heinz Jennewein, SVP EMEA bij BCD Travel. “Het biedt ons een mooie kans om een relatie op te bouwen met onze reizigers. Veel zakenreizigers reizen immers met BCD Travel, zonder het te beseffen. Via Move On willen we hen op een directere manier bereiken en helpen om zakenreizen aangenamer te maken.”

Bekijk het nieuwe online magazine in het Nederlands of Engels. Om Move On voortaan automatisch in je mailbox te ontvangen, kun je je hier aanmelden. Lees meer nieuws voor de zakenreiziger van BCD Travel.

Sharing is caring!

Comments are closed.