BCD Travel Group wijzigt groepsstructuur

Geplaatst door Redactie op 13 september 2017 om 11:42 in de categorie Algemeen nieuws
John Snyder © BCD Group

John Snyder © BCD Group

Na bijna vijftien jaar aan het roer te hebben gestaan heeft Joop Drechsel recent zijn functie als CEO van BCD Group overgedragen aan John Snyder. Snyder is momenteel CEO van BCD Travel.

BCD Group verlegde in 1987 haar focus naar de reisbranche. In de afgelopen drie decennia is BCD Travel, het grootste onderdeel van BCD Group, uitgegroeid tot een leidende speler op het gebied van zakenreismanagement. BCD Travel is actief in 108 landen verspreid over de wereld. “Het is een verkwikkende reis geweest en zowel BCD Group als BCD Travel staan er sterker voor dan ooit tevoren”, aldus vertrekkend topman Drechsel.

“Ik ben er trots op om deel uit te maken van een geweldig team dat het succes van BCD Travel naar het huidige niveau heeft gebracht”, zegt de nieuwe topman John Snyder. “In mijn nieuwe rol kijk ik er naar uit om waarde toe te voegen aan onze medewerkers, klanten en shareholders.” Snyder blijft ook CEO van BCD Travel.

Drechsel gaat overigens niet op zijn lauweren rusten. Hij zal zijn rol als CEO van de Walvis Group uitbreiden. De Walvis Group houdt zich bezig met venture capital investeringen in Nederlandse IT-startups. Hij blijft ook verantwoordelijk voor Travix, Park ‘N Fly, Parkmobile International en Airtrade.

Andere global CFO

Stephan Baars, Global Chief Financial Officer van BCD Travel, vertrekt. Hij wordt CEO van Boron Management, dat net als Walvis Group en BCD Group eigendom is van de familie Fentener van Vlissingen. Baars zal ook verantwoordelijk worden voor de bankrelaties, fusies en acquisities, controlling en budgetten van de hele groep. Cees Batenburg, die thans vice president global accounting, controlling en treasury is bij BCD Travel, zal Baars opvolgen als Global CFO van BCD Travel.

BCD Travel Group wijzigt groepsstructuur
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.