Shadow

BCD Travel deelt expertise in hotelprogramma’s tijdens ACTE Londen 2017

CD-Londen-Reisprofs-ScreenshotACTE
CD-Londen-Reisprofs-ScreenshotACTE

BCD Travel gaat tijdens de 2017 ACTE Global Corporate Travel Conference in op de uitdagingen en strategieën van hotelsourcing om wereldwijde hotelprogramma’s te verbeteren. Op de conferentie van 11 tot 13 oktober in Londen komen zakenreis- en luchtvaartprofessionals uit de hele wereld bijeen.“De ACTE-conferentie is een belangrijk evenement voor zowel BCD als onze klanten. Het is een geweldige gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit de wisselen met collega’s, klanten en leveranciers”, zegt Chris Crowley, SVP Global Program Management EMEA bij BCD Travel en voormalig ACTE President. “Leiders van toonaangevende zakenreisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld komen samen om inzichten te delen die inspireren en leiden tot concrete ideeën om zakenreisprogramma’s te verbeteren. Daarom zijn wij en zo veel van onze klanten aanwezig.”

Plenaire sessie

Tijdens een plenaire sessie, ‘An innovative approach to the challenge of travel management’ op woensdag 11 oktober om 16.15 uur, zullen Chris Tumbridge, SVP Key Business Reform EMEA bij BCD Travel, en andere experts uitdagingen en best practices op gebied van overnachtingen en grondtransport bespreken. Deelnemers kunnen meepraten in een discussie en worden actief betrokken bij het identificeren van mogelijke oplossingen.

Break-outsessie

Tijdens een break-outsessie, ‘Evolution and trends in hotel sourcing’ op donderdag 12 oktober om 14.15 uur, gaat Torsten Kriedt, VP Product Strategy & Innovation bij BCD Travel, dieper in op de ontwikkelingen in hotelsourcing en bespreekt hij het nieuwe baanbrekende concept van dynamisch prijsmanagement. Hoor hoe collega’s sourcingproblemen aanpakken en tegelijk hun hotelprogramma verbeteren.

In een andere break-outsessie, ‘Give your travelers a good nights’ sleep’ op vrijdag 13 oktober om 10.45 uur, bespreken Lutz Nauert, VP Global Client Management bij BCD Travel, en andere industrieleiders strategieën die uw wereldwijde hotelprogramma kunnen verbeteren, zoals technologische veranderingen, concurrentie, sourcingstrategieën en meer.

Daarnaast kunnen bezoekers meer leren over de laatste oplossingen van BCD Travel bij stand #11 in de beurshal, onder het thema ‘Love your travelers – Give them what they want’.

Romeo en Julia

Elk verhaal heeft namelijk twee kanten. Een travelmanager wil reizigers betrekken, naleving verbeteren en tegelijkertijd nieuwe besparingen vinden. Een zakenreiziger daarentegen wil keuzevrijheid, gemak, comfort en goede service. Het lijkt een beetje op de onmogelijke liefde tussen Romeo en Julia, maar BCD Travel heeft de oplossing om deze twee partijen samen te brengen. Hoe? Door reizigers te geven wat ze willen:

Hotels waar reizigers willen verblijven

Niets is zo persoonlijk als het kiezen van een hotelkamer. Zakenreizigers hebben net als consumenten hun eigen persoonlijke voorkeuren. Gemiddeld is aan slechts 50% van alle meerdaagse zakenreizen die worden geboekt via een zakenreisorganisatie, een hotelboeking gekoppeld. Maar zakenreizigers beseffen vaak niet dat hotelboekingen buiten het reisprogramma om kunnen leiden tot extra kosten en risico’s. Daarom heeft BCD Travel een hotelboekingsfunctie in TripSource® ontwikkeld. Daarmee kunnen zakenreizigers kiezen uit 12,6 miljoen boekingsmogelijkheden bij meer dan 600.000 hotelaccommodaties wereldwijd.

Technologie die reizigers willen gebruiken

We leven in een tijdperk van internet, maar niet alle zakenreizigers zijn tech-experts. Zakenreizigers hebben gemiddeld een twaalftal reisapps op hun smartphone. Dat is te veel om te managen. Daarom biedt BCD Travel TripSource, de enige reisapp die reizigers nodig hebben om alle onderdelen van hun zakenreizen te beheren en organiseren. Bovendien geeft het travelmanagers de mogelijkheid om contact te maken met hun reizigers en zo naleving te verbeteren.

Advies dat reizigers kunnen vertrouwen

Niet alles kan online of via selfservice gebeuren. Daarom zijn er travelconsultants. Zij helpen reizigers bij complexe boekingen en geven advies en ondersteuning wanneer dat nodig is. Meer informatie over de 2017 ACTE Global Corporate Travel Conference van 11-13 oktober 2017 in Londen vind je op de ACTE event website.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!