BCD Travel benoemt nieuwe CEO en COO

Geplaatst door Redactie op 29 april 2014 om 16:42 in de categorie Algemeen nieuws

SnyderjanssenBCD Travel kondigt vandaag aan dat John Snyder, de huidige Global President en Chief Operating Officer, per 1 mei de nieuwe President en CEO van het bedrijf wordt. Mike Janssen wordt gepromoveerd tot Chief Operating Officer, waarbij hij zijn huidige verantwoordelijkheden als Americas President behoudt. Het doorgewinterde team en de kernstructuur die van BCD Travel een van de meest innovatieve bedrijven in zakenreismanagement hebben gemaakt, blijven daardoor gehandhaafd.

De wijzigingen zijn het gevolg van de beslissing van Joop Drechsel om af te treden als Chief Executive Officer van BCD Travel en meer focus te leggen op zijn verantwoordelijkheden als CEO van BCD Group. “Dit is een logische ontwikkeling”, zegt Drechsel. “Dit is het team dat BCD Travel succes heeft gebracht in verkoop, klantenbehoud en groei. Ik ben ervan overtuigd dat John en Mike, samen met Global CFO Stephan Baars, de juiste mensen zijn om het bedrijf te leiden in het volgende tijdperk van groei.”

Vorig jaar behaalde BCD Travel voor het zesde jaar op rij meer dan 1 miljard US dollar aan nieuwe verkoop. Met 97% klantenbehoud scoorde het bedrijf als beste op de markt. BCD Travel verwierf halverwege het jaar Travelocity Business, een van de meest bekende bedrijven in online reismanagement in Noord-Amerika. De overname was een van de grootste in de geschiedenis van de zakelijke reisbranche. Het bedrijf breidde zijn invloed ook uit naar andere groeimarkten via een groter aandeel in de partner in Dubai en een meerderheidsbelang in de joint-venture in Brazilië.

Sinds zijn komst bij BCD Travel in 1992, heeft Snyder enorme verbeteringen in strategie en prestaties gerealiseerd. Janssen, al twintig jaar bij BCD Travel, heeft een belangrijke rol gespeeld bij de creatie, versterking en uitbreiding in de Amerikaanse regio en bij de wereldwijde groei van het bedrijf.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.