Avila Reizen winnaar 2016 in reisorganisatiebranche

Geplaatst door Redactie op 6 april 2016 om 12:24 in de categorie Reisorganisaties

Persfoto Tim en HildaAvila Reizen is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Reisorganisatiebranche. Het bedrijf heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. 

Avila Reizen is specialist in op maat gemaakte reizen, groepsreizen en incentives naar Latijns-Amerika en Afrika. Waar ‘op reis gaan’ verandert in passie en beleving, in het opdoen van onvergetelijke, verrijkende ervaringen, en waar mens en omgeving tot een echte ontmoeting komen, daar is Avila Reizen de ideale partner. De organisatie biedt persoonlijk en tegelijkertijd professioneel advies dat is gebaseerd op de eigen ervaringen van medewerkers en een diepgaande kennis van de bestemmingen. Avila Reizen is een relatief jonge (5 jaar) en kleine (10 fte’s) reisorganisatie die met een bijzondere filosofie reizen organiseert voor individuen en groepen.

Servicegerichte aanpak en innovatie

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Avila Reizen een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. “Avila Reizen weet haar enorme kennis op het gebied van speciale maatwerkreizen uitstekend te combineren met een servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Innovatie is het sleutelwoord bij Avila Reizen, want zij is continu bezig haar diensten en producten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.”

Avila Reizen: Kleinschalig, persoonlijk, uniek

Gewerkt en gedacht wordt vanuit de filosofie dat persoonlijke voorkeuren en wensen van de klanten volledig moeten matchen met de ervaringen ter plaatse. Elk onderdeel van de reis en elk aspect van de dienstverlening moet hieraan bijdragen. De grondige kennis van de gebieden en de landen stelt Avila in staat de allerbeste service te verlenen. ‘Alle medewerkers zijn specialisten op hun gebied’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Cultuur, steden, natuur – zij hebben het zelf beleefd, kennen het en reizen frequent zelf naar alle bestemmingen om verder te ontwikkelen, te verbeteren en te vernieuwen. Directe contacten met landenvertegenwoordigers en ambassades maken schakelen snel mogelijk. Dit alles resulteert in absoluut maatwerk! Kleinschalig, persoonlijk en uniek. Precies wat Avila wil uitstralen naar haar klanten en zichtbaar maakt in haar diensten en de reizen die zij ontwikkelt.”

Ultieme beleving voor de klant blijft leidend

Klanten komen uit Nederland en België. De Belgische markt is zelfs zo in ontwikkeling dat Avila overweegt in dat land een eigen vestiging te openen. Op twee locaties in Zuid-Amerika zijn al eigen vestigingen geopend. Dit om de dienstverlening steeds verder te professionaliseren en (beheerst) te kunnen blijven groeien. Uiteindelijk wil Avila Reizen – dat is haar ambitie op langere termijn – een allround specialist worden waarbij niet het land of de bestemming, maar de ultieme beleving voor de reiziger leidend blijft.

‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. Zonder meer de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie. Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria.

Meer informatie: www.avilareizen.nl

Avila Reizen winnaar 2016 in reisorganisatiebranche
4 (80%) 4 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.