Amsterdam Boutique Apartments wint wederom World Luxury Hotel Award

Geplaatst door Redactie op 12 december 2014 om 13:51 in de categorie Accommodaties

Amsterdam Boutique AppartmentsDit jaar is voor de tweede maal op rij de World Luxury Hotel Award voor Best Serviced Apartment Europe toegekend aan Amsterdam Boutique Apartments, de meest elegante design appartementen in de historische grachtengordel van Amsterdam.

Oscars voor luxe hotellerie

The World Luxury Hotel Awards worden beschouwd als de Oscars voor de luxe hotellerie en staan bekend als de hoogste onderscheiding die een hotel kan ontvangen in het luxe segment. Amsterdam Boutique Apartments eigenaren Mart van Berkum & Klaas Koers ontvingen de prestigieuze prijs tijdens het World Luxury Hotel Award Gala Ceremony & Dinner dat onlangs gehouden werd in the Bay Hotel, Camps Bay – Kaapstad Zuid Afrika.

Van Berkum : “Onze Amsterdam Boutique Apartments worden al jaren zeer gewaardeerd door onze gasten en als uitstekend beoordeeld op de verschillende review websites, vorig jaar hebben we voor het eerst de World Luxury Hotel Awards gewonnen. Nu zijn we voor de tweede maal bekroond met deze World Luxury Hotel Award!”

“Het is een enorme erkenning voor ons harde werken in het hosten van onze gewaardeerde gasten. Werken in het luxe hospitality-segment is niet zomaar een baan met een sterke focus, voor ons is het is een levensstijl, dat komt dan ook omdat de gasten te gast zijn bij ons en wij er altijd voor hen zijn. Onze ambitie is om betekenisvolle herinneringen voor elke gast op elke dag van hun verblijf te creëren. En die ambitie wordt gewaardeerd en wederom beloond.”

Luxe design appartementen

Amsterdam Boutique Apartments biedt luxe design appartementen voor reizigers met een kosmopolitische levensstijl en een verlangen naar intimiteit. Zij is gevestigd in een monumentaal grachtenpand uit 1790 waar de elegantie van de Amsterdamse grachten herleeft en gasten in elke moderne luxe genieten van het centrum van Amsterdam.

The World Luxury Hotel Award beloont en feliciteert hotels en kuuroorden die uitblinken. Meer dan 300 internationale gasten waren getuige van de erkenning van Amsterdam Boutique Apartments, waarmee zij alle anderen in het leveren van buitengewone diensten overtreft.

Sharing is caring!

Comments are closed.