Shadow

Allure of the Seas vaart in 2015 in Europa

Allure-of-the-Seas-varendIn de zomer van 2015 krijgt het populaire Middellandse Zeegebied er een tijdelijke vakantiebestemming bij. Vanaf 24 mei 2015 is Barcelona de toegangspoort tot deze nieuwe bestemming. Het varende land heet Allure of the Seas®. Door de grote belangstelling voor de komst van de Oasis of the Seas naar Rotterdam op 30 september a.s. heeft de leiding van de mini staat Allure of the Seas besloten het zusterschip in 2015 tijdelijk in het Middellands Zeegebied af te meren. Van 24 mei tot 18 oktober 2015 kunnen wekelijks 5.400 ontdekkingsreizigers toegang krijgen tot deze nieuwe bestemming. Op 12 februari a.s. start de verkoop voor Crown en Anchor (Loyaliteits) leden van de rederij. Een week later kan iedereen die belangstelling heeft een cruise op de Allure of the Seas boeken.

Wisselende buurlanden

Tijdens de achtdaagse zeereis die ze wekelijks vanaf Barcelona gaat maken, begroet de Allure of the Seas bijna dagelijks nieuwe buurlanden. De tijdelijke bewoners maken o.a. kennis met Palma de Mallorca, de Provence en de Italiaanse havenstad La Spezia, die toegang geeft tot Florence en Pisa. De toppers uit de klassieke wereld, Rome en Napels, maken zich ook klaar voor de ontmoeting met de 21ste eeuw.

Het veel geprezen familieprogramma van de rederij verzekert gasten van elke generatie van een onvergetelijke ervaring aan boord. Het gratis programma voor kinderen, Adventure Ocean, biedt doorlopend educatieve, leuke en spannende activiteiten.

Kijk voor meer informatie, en het boeken van een cruise met Allure of the Seas, op decruisegids.nl

Sharing is caring!