Shadow

Afvallen aan boord van MSC Cruises

MSC PreziosaOp vakantie gaan, tegelijkertijd in shape komen én je gezondheid een boost geven. MSC Cruises maakt dit mogelijk met een dieet cruise in samenwerking met een van de bekendste voedingsdeskundigen ter wereld: Pierre Dukan. Na het succes in 2012 lanceert MSC Cruises in mei 2013 een tweede thema cruise aan boord van het gloednieuwe schip MSC Preziosa. MSC cruises biedt hun gasten de zeldzame kans om kilo’s te verliezen terwijl wordt genoten van een prachtig reis door de westelijke Middellandse Zee.

Afvallen én genieten op zee
Aan boord van de MSC Preziosa staat een team van voedingsdeskundigen, diëtisten, chefs, personal trainers en specialisten van de Dukan methode klaar. Pierre Dukan heeft 30 jaar ervaring, wereldwijd meer dan 20 aanhangers en maar liefst 19 boeken op zijn naam staan. Bij de Dukan methode staat verantwoord afvallen centraal: genieten van lekker eten mét blijvend resultaat. Aan de start van de cruise staat een welkomstgeschenk met Dukan producten klaar voor de gasten, wordt een persoonlijke gezondheidsbeoordeling gepland en is er individueel advies over de dieet-, sport- en trainingsprogramma’s. Tijdens de cruise kunnen gasten workshops bijwonen over het verliezen van gewicht en culinaire demonstraties en kooklessen volgen. Met al deze kennis kan thuis het gezonde ritme worden voortgezet met dagelijkse coaching via dukandieet.com. Aan boord van de MSC Preziosa kan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten die het schip te bieden heeft: een state-of-the-art fitnesscentrum waaronder ook een spinningruimte en een uitgebreid aanbod aan gewicht- en cardio-apparaten. Het is ook mogelijk pilates-, aerobics-, en yoga lessen te volgen.

Diëten à la Dukan

Door de combinatie van cruisen, Mediterrane zon, ultieme ontspanning en de Dukan methode komen gasten in alle comfort en volledig verzorgd in balans. De dieet cruise met de MSC Preziosa vindt plaatst van 17 tot 24 mei en volgt een route door de westelijke Middellandse Zee met stops in Italië, Tunesië, Frankrijk en Spanje.
Kijk voor cruiseaanbiedingen op Decruisegids.nl
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!