Shadow

Winnaars Quiet Hotel Awards 2015 zijn bekend

QHR Award

Op 18 december zijn de Quiet Hotel Awards 2015 uitgereikt. Na een zorgvuldige beoordeling van meer dan 100 hotels die in het bezit zijn van een Quiet Room® label, zijn de volgende categorieën en hotels aangewezen als de winnaars van de eerste awards op het gebied van stille hotelkamers.

Quiet Hotel Award 2015

Hotel Regina in Parijs, een volledig vernieuwd luxe hotel dichtbij het Louvre dat onlangs haar vijfde ster kreeg, heeft de hoofdprijs gekregen. Het hotel ligt in een drukke buurt, alle kamers voldoen aan de voorwaarden van het QR-label en het hotel scoort hoog op alle andere criteria.

Quiet City Hotel Award

Swissôtel Amsterdam, een vier-sterren hotel aan het Damrak, krijgt de prijs voor haar blijvend hoge prestatie qua geluidsisolatie, wat bevestigd wordt door uitstekende klantbeoordelingen, en dat op een luidruchtige plek en bij een drukke bezetting.

Quiet Airport Hotel Award

Het Hilton Paris Orly Airport hotel krijgt een eervolle vermelding vanwege de hoge bezettingsgraad en de locatie dichtbij een van Frankrijks drukste luchthavens.

Quiet Hotel Award Design And Build

Hotel Dux is een vier-sterren-plus hotel op een unieke plek in het centrum van Roermond in een splinternieuw gebouw omgeven door historische gebouwen. Achter een elegante gevel komt men door de indrukwekkende ingang met luxe, comfortabel ruime hotelkamers die hoog scoorden voor de Quiet Design and Build prijs.

De beoordeling is uitgevoerd door de onafhankelijke stichting Quietroom, die toeziet op de kwalificatie van hotels voor het Quiet Room® label. De uitverkiezing is gebaseerd op de volgende criteria:

·        Bezettingsgraad en (drukke) locatie van het hotel
·        aantal kamers en aantal kamers met QR-label
·        aantal kamers met de hoogste klasse QR-label
·        Design & build maatregelen voor geluidsisolatie
·        klantreviews op social media

De Quiet Hotel Awards zijn een initiatief van de stichting Quietroom, die als oogmerk heeft om de ontwikkeling van stille hotelkamers te stimuleren en de kwaliteit van het Quiet Room® label te bewaken. Het Quiet Room® label is een objectieve maatstaf voor de mate van geluidsisolatie  van hotelkamers.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!