Shoestring in de race voor Zoover-award

Geplaatst door Redactie op 24 februari 2015 om 15:32 in de categorie Reisorganisaties

ShoestringVorig jaar won Shoestring de Zoover-award voor populairste aanbieder in de categorie “actief en avontuurlijk”. Dit jaar is Shoestring wederom genomineerd! “Het zou toch prachtig zijn als we onze titel kunnen prolongeren! Het is altijd leuk om gewaardeerd te worden voor wat je doet”, aldus marketing manager Patrick van Zijl.

Zoover Awards 2015

Jaarlijks schrijft Zoover.nl een verkiezing uit in 26 categorieën. In elke categorie worden een beste en een populairste gekozen. Zij worden geëerd met een award. Het mooie aan de Awards is dat het een van de weinige awards is waar consumenten bepalen welke reisorganisaties in aanmerking komen. Stem jij op ons? Dan maak je ook nog eens kans op een van de 5 iPads die Zoover.nl verloot.

Shoestring is een jonge, dynamische reisorganisatie boordevol kennis van alle uithoeken van de wereld. Bij Shoestring kun je meer dan 80 avontuurlijke groepsreizen boeken naar de meeste fascinerende bestemmingen in het Midden Oosten, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika en Azië. Met Shoestring reis je in kleine groepen met veel individuele vrijheid. Plezier, avontuur en vrijheid staan centraal! Hoe vér kun jij gaan?

Stemmen op Shoestring kan tot en met 30 maart. Medio april worden de Awards uitgereikt.

 

Shoestring in de race voor Zoover-award
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.