Frankrijk weer ruim vertegenwoordigd op Vakantiebeurs 2015

Geplaatst door Redactie op 12 januari 2015 om 15:45 in de categorie Bestemmingen, Beurzen en evenementen

Frankrijk VakantiebeursHet Frans Bureau voor Toerisme staat ook dit jaar weer samen met een groot aantal Franse exposanten op de Vakantiebeurs.
Voor de laatste nieuwtjes en leuke tips zijn de bezoekers aan het goede adres op het Frankrijkpaviljoen. Vertegenwoordigers van diverse regio’s, VVV-kantoren, campings, maar ook vakantiehuizen- en parken uit Frankrijk zijn aanwezig om hun persoonlijke advies te delen met bezoekers.

Beleef zelf de Tour op de Vakantiebeurs

Wintersportvakanties in Frankrijk

Fabienne Javault, directrice Frans Bureau voor Toerisme: “Fietsen is dit jaar een belangrijk thema in de campagne van Atout France. Met het Franse wielerevenement en de start van de Tour in Utrecht, maakt dat het nog eens extra bijzonder”. Op de stand Frankrijk wordt hier dan ook volop aandacht aan besteed en is er tevens een stand van le Grand Départ. Tourliefhebbers halen hun hart op en kunnen zelfs de tour beleven door een ‘rondje’ te fietsen en zich even te wanen op een van de prachtige cols van Frankrijk!”.

Culinaire route

Gastronomie en Frankrijk gaan hand in hand en Frankrijk ontbreekt dan ook niet op de culinaire route dit jaar.Bezoekers kunnen de hele week genieten van een heerlijke kaas- en wijnproeverij georganiseerd door DGS-wijn.

Win een verblijf in een villa in Frankrijk

Ontdek Europa per trein

Op de stand van Interhome kunnen bezoekers tijdens de beurs een verblijf in een luxe villa met zwembad voor 14 personen winnen.

Het Frankrijkpaviljoen bevindt zich op stand A020 in hal 11.

De leukste Frankrijk-vakanties boek je bij Pierre et Vacances.

Sharing is caring!

Comments are closed.