Inschrijven journalistennieuwsbrief

Ben je actief als reisjournalist, travelblogger, auteur van reisboeken of reisfotograaf? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met uitnodigingen voor persbijeenkomsten, openingen, persborrels en persreizen. De nieuwsbrief wordt eens per week verstuurd. Die uitnodigingen staan in het besloten gedeelte van onze website en zijn uitsluitend toegankelijk voor onze abonnees. De journalistennieuwsbrief is uitdrukkelijk NIET voor pr- en/of verkeersbureaus.

Een abonnement op deze nieuwsbrief kost in 2015 49,95 exclusief BTW.  Na aanmelding via het contactformulier ontvang je een factuur. Als je die betaald hebt,  ontvang je een bevestiging dat je bent aangemeld en voegen we je toe aan onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook inloggegevens voor het besloten gedeelte van de website waar alle uitnodigingen voor persconferenties, reizen, bijeenkomsten etc. staan.

Let op:

  • Wanneer je je inschrijft ga je een overeenkomst aan met Reisprofs en heb je dus een betalingsplicht.
  • Het is noodzakelijk om in het contactformulier een of meer links naar je belangrijkste reissite of reisblog te zetten of aan te geven voor welke bladen/kranten je schrijft
  • Je krijgt de inlogcode nadat je je abonnement hebt voldaan.
  • Een abonnement kan alleen voor een jaar afgesloten worden. Na dat jaar zit je nergens aan vast en kun je je abonnement opzeggen of verlengen.

Bonus: bij een abonnement op de journalistennieuwsbrief zit de mogelijkheid om 12 keer per jaar gratis een persbericht met link op Reisprofs te plaatsen! Leuk als je een nieuwe reportage of reisblog hebt, of een nieuwe site…

Meer weten? Mail de redactie!

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een betaald abonnement op onze exclusieve journalistennieuwsbrief

* Verplicht veld