Beurzen en evenementen

EAS2017-Reisprofs-@IAAPAHQ

Euro Attractions Show 2017 in Berlijn

Beurzen en evenementen 15 augustus 2017 om 13:59

Van 24 tot en met 28 september 2017 is Berlijn hét centrum van de Europese leisure industrie want dan strijkt de Euro Attractions Show (EAS) neer in de Duitse hoofdstad. Het evenement biedt, naast een 11.500 m2 grote beursvloer, het meest uitgebreide seminarprogramma in de geschiedenis van de EAS.

Lees verder ›
Pllek Going Places reist af naar Latijns-Amerika

Pllek Going Places reist af naar Latijns-Amerika

Beurzen en evenementen 10 augustus 2017 om 09:12

Op vrijdag 18 augustus vindt de derde en laatste editie plaats van Pllek Going Places. Onder de vlag van Fiesta Latinoamericana (bekend van World Cinema Amsterdam en OT301) wordt het populaire stadsstrand op de NDSM-werf in Amsterdam Noord eenmalig ondergedompeld in Latijns-Amerikaanse sferen.

Lees verder ›
Forten vol verhalen © Bart van Eijden

Historische verhalen in eigentijds jasje

Beurzen en evenementen 17 juli 2017 om 13:50

Tot en met 27 augustus vindt Forten vol Verhalen plaats op 8 forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. Een uniek verhalenfestival met historische verhalen over de forten, het geheime linielandschap en (waargebeurde) anekdotes over de soldaten, de officier, omwonende boeren en de wasvrouw.

Lees verder ›
Doe je voordeel in de Nacht van Sawadee

Doe je voordeel in de Nacht van Sawadee

Beurzen en evenementen 26 mei 2017 om 12:40

Op vrijdag 26 mei vindt voor de zesde keer de Nacht van Sawadee plaats. Op deze dag profiteren klanten van 12 uur ’s middags tot 12 uur ‘s nachts van bijzondere promoties. Daarnaast kunnen ze meedoen aan diverse prijsvragen, waarbij leuke gadgets te winnen zijn. Houd de site deze dag […]

Lees verder ›
Romantiek in Keukenhof 13 mei en 14 mei

Romantiek in Keukenhof 13 mei en 14 mei

Beurzen en evenementen 1 mei 2017 om 17:53

Sprookjesachtige figuren in negentiende-eeuwse klederdracht.. Klassieke orkesten, ensembles en dansgroepen die tussen de bloemenpracht optredens verzorgen. Een sopraan ontvouwt zich in haar Flower Dress tot een gracieuze, weelderige bloem. In Keukenhof wanen bezoekers zich tijdens Romantiek in Keukenhof, op 13 en 14 mei, in de negentiende eeuw.

Lees verder ›
Veel te beleven tijdens de Maand van de Watersport in Flevoland

Veel te beleven tijdens de Maand van de Watersport in Flevoland

Beurzen en evenementen 20 april 2017 om 15:00

Flevoland is een echte watersportprovincie. Afwisselende vaargebieden, talrijke binnenwateren en brede stranden maken Flevoland bijzonder geschikt om allerlei watersporten te beoefenen. Daarom is mei uitgeroepen tot de Maand van de Watersport. Ga de uitdaging aan en leer waterskiën, wakeboarden, zeilen of surfen.

Lees verder ›
Win kaarten voor de Exclusive Spring Fair

Win kaarten voor de Exclusive Spring Fair

Beurzen en evenementen 7 april 2017 om 10:24

Het kan nog, meedoen om kaarten te winnen voor de nieuwe  “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair die tijdens het Paasweekend van 2017  op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn wordt gehouden. Op dit unieke Woon- & Lifestylebeurs is het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departmentstore. Drie […]

Lees verder ›
Een groene wereld op St. Patrick’s Day

Een groene wereld op St. Patrick’s Day

Beurzen en evenementen 16 maart 2017 om 14:38

Op 17 maart staat de wereld in het teken van de Ierse nationale feestdag St. Patrick’s Day. De beschermheilige Saint Patrick wordt niet alleen in de straten van Ierland uitbundig herdacht, maar de hele wereld licht groen op. Tijdens de ‘Global Greening’ worden meer dan honderd iconische locaties en UNESCO […]

Lees verder ›
Euro Attractions Show vindt dit jaar in Duitsland plaats

Euro Attractions Show vindt dit jaar in Duitsland plaats

Beurzen en evenementen 16 maart 2017 om 12:39

De Euro Attractions Show (EAS), de grootste vakbeurs voor de Europese attractieparken-branche, zal dit jaar in Berlijn plaatsvinden. Van 26 tot en met 28 september 2017 zullen in de Berlin Messe & Exhibition Center de nieuwste producten en diensten voor parken en andere grote vrijetijdsevenementen gepresenteerd worden. In verschillende workshops […]

Lees verder ›
©  Hiswa

Winactie: Maak kans op gratis kaarten voor de Hiswa

Beurzen en evenementen 3 maart 2017 om 11:02

De Hiswa, het grootste watersportevenement van Nederland, vindt dit jaar van 8 tot en met 12 maart plaats in de Rai in Amsterdam. En jij kunt er misschien gratis naartoe als je meedoet aan onze like en win-actie op Facebook.

Lees verder ›