Beurzen en evenementen

De Polder©Toerisme Flevoland

Start Maand van de Geschiedenis Flevoland

Beurzen en evenementen 28 september 2017 om 15:41

Traditiegetrouw start 1 oktober de Maand van de Geschiedenis in Nederland. Ook in Flevoland vindt een dertigtal leuke en interessante activiteiten plaats.

Lees verder ›
Waarschuwing voor het Cruise Event 2017: het werkt verslavend

Waarschuwing voor het Cruise Event 2017: het werkt verslavend

Beurzen en evenementen 8 september 2017 om 09:32

Cruisen wordt elk jaar populairder, maar er zijn nog veel Nederlanders die twijfelen of het iets voor hen is. Hoe werkt het precies, wat zijn de mogelijkheden en wat kost het? Onder het motto ‘Elke dag een nieuw avontuur’ wijst het Cruise Event de weg tussen de vele type cruisevakanties. […]

Lees verder ›
Volop reisinspiratie tijdens Verre Reizen Event in Fokker Terminal Den Haag

Volop reisinspiratie tijdens Verre Reizen Event in Fokker Terminal Den Haag

Beurzen en evenementen 7 september 2017 om 15:12

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober vindt de vierde editie van het Verre Reizen Event plaats. Een event dat zes continenten en meer dan 200 bestemmingen op een plek samenbrengt in de Fokker Terminal te Den Haag. Met doorlopende presentaties van reisspecialisten en diverse inspirerende films worden bezoekers wegwijs […]

Lees verder ›
Jungle@SOSKinderdorpen

SOS Kinderdorpen organiseert uitdagende challenge in de jungle van Indonesië

Beurzen en evenementen 25 augustus 2017 om 13:16

SOS Kinderdorpen is op zoek naar mensen die samen met iemand die ze liefhebben letterlijk in beweging willen komen voor de organisatie. Halverwege 2018 vindt de SOS Family Challenge – Jungle Expeditie Indonesië plaats en zullen maximaal 30 deelnemers zes dagen door de dichtbegroeide jungle in Noord-Sumatra trekken.

Lees verder ›
EAS2017-Reisprofs-@IAAPAHQ

Euro Attractions Show 2017 in Berlijn

Beurzen en evenementen 15 augustus 2017 om 13:59

Van 24 tot en met 28 september 2017 is Berlijn hét centrum van de Europese leisure industrie want dan strijkt de Euro Attractions Show (EAS) neer in de Duitse hoofdstad. Het evenement biedt, naast een 11.500 m2 grote beursvloer, het meest uitgebreide seminarprogramma in de geschiedenis van de EAS.

Lees verder ›
Pllek Going Places reist af naar Latijns-Amerika

Pllek Going Places reist af naar Latijns-Amerika

Beurzen en evenementen 10 augustus 2017 om 09:12

Op vrijdag 18 augustus vindt de derde en laatste editie plaats van Pllek Going Places. Onder de vlag van Fiesta Latinoamericana (bekend van World Cinema Amsterdam en OT301) wordt het populaire stadsstrand op de NDSM-werf in Amsterdam Noord eenmalig ondergedompeld in Latijns-Amerikaanse sferen.

Lees verder ›
Forten vol verhalen © Bart van Eijden

Historische verhalen in eigentijds jasje

Beurzen en evenementen 17 juli 2017 om 13:50

Tot en met 27 augustus vindt Forten vol Verhalen plaats op 8 forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. Een uniek verhalenfestival met historische verhalen over de forten, het geheime linielandschap en (waargebeurde) anekdotes over de soldaten, de officier, omwonende boeren en de wasvrouw.

Lees verder ›
Doe je voordeel in de Nacht van Sawadee

Doe je voordeel in de Nacht van Sawadee

Beurzen en evenementen 26 mei 2017 om 12:40

Op vrijdag 26 mei vindt voor de zesde keer de Nacht van Sawadee plaats. Op deze dag profiteren klanten van 12 uur ’s middags tot 12 uur ‘s nachts van bijzondere promoties. Daarnaast kunnen ze meedoen aan diverse prijsvragen, waarbij leuke gadgets te winnen zijn. Houd de site deze dag […]

Lees verder ›
Romantiek in Keukenhof 13 mei en 14 mei

Romantiek in Keukenhof 13 mei en 14 mei

Beurzen en evenementen 1 mei 2017 om 17:53

Sprookjesachtige figuren in negentiende-eeuwse klederdracht.. Klassieke orkesten, ensembles en dansgroepen die tussen de bloemenpracht optredens verzorgen. Een sopraan ontvouwt zich in haar Flower Dress tot een gracieuze, weelderige bloem. In Keukenhof wanen bezoekers zich tijdens Romantiek in Keukenhof, op 13 en 14 mei, in de negentiende eeuw.

Lees verder ›
Veel te beleven tijdens de Maand van de Watersport in Flevoland

Veel te beleven tijdens de Maand van de Watersport in Flevoland

Beurzen en evenementen 20 april 2017 om 15:00

Flevoland is een echte watersportprovincie. Afwisselende vaargebieden, talrijke binnenwateren en brede stranden maken Flevoland bijzonder geschikt om allerlei watersporten te beoefenen. Daarom is mei uitgeroepen tot de Maand van de Watersport. Ga de uitdaging aan en leer waterskiën, wakeboarden, zeilen of surfen.

Lees verder ›